УСЛУГИ

Ходова част

Качествената ходова част е от изключително значение за безопасността и комфорта на автомобила, като редовната профилактика и използването на качествени авточасти може да удължи живота на превозното средство.

Двигател

Сложността на съвременните двигатели изисква внимателна поддръжка, включително редовни проверки на нивото на маслото и използването на качествени продукти от водещи производители.

Компютърна диагностика

Сервизът разполага с необходимата апаратура и специалисти за извършване на компютърна диагностика. Този процес е от съществено значение за откриване на проблеми и дефекти в компютърните системи.

Електрическа инсталация

Изправната електрическа система на автомобила е от решаващо значение за неговото представяне на пътя, като неизправностите изискват познания за електрониката на автомобила и специални инструменти за установяване и отстраняване.

Амбриажна система

Трансмисията в автомобилите е от съществено значение за прехвърлянето на движение от двигателя към колелата. Съществуват два основни вида трансмисии - задно и предно предаване, както и по-нов клас автомобили 4x4 или 4WD с висока проходимост.

Климатична система

Когато става въпрос за поддръжка на автомобила, важно е да се отбележи, че редовната профилактика, включително проверката и смяната на въздушния филтър, може да има голямо влияние както върху ефективността на двигателя, така и върху разхода на гориво.